Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam rodzinke X-sa:))))panowie mam pytanko jesli bylo to sorry ale zastanawia mnie jedna rzecz:)chodzi o zegary i pixele niby auta z tego samego roku 2005 a inne zegary o co tu chodzi?...z gory dzieki za info......

tu przyklad 3.0D 2005R

http://img6.imageshack.us/img6/2294/c2223926410.jpg

Uploaded with ImageShack.us

a tu 3.0D 2005r

http://img233.imageshack.us/img233/474/p3233725.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

hmmm... :think:

na górze są zegary z auta w którym jest tzw. duży komputer... a na dolnej fotce jest mały komputer... i tyle... :mrgreen:

a jeśli chodzi o zegary... to są takie same... tylko z tą różnicą że na dolnej fotce dodane są srebrne "ramki"... :oops:

pozdrawiam

cosmo

Opublikowano

na górze są zegary z auta w którym jest tzw. duży komputer... a na dolnej fotce jest mały komputer... i tyle... :mrgreen:

a jeśli chodzi o zegary... to są takie same... tylko z tą różnicą że na dolnej fotce dodane są srebrne "ramki"... :oops:

pozdrawiam

cosmo

bardziej chodzi mi wlasnie o ten maly komp na dole jakos bardziej przyzwoicie to wyglada one byly zakladane do danej wersji?.........

Opublikowano
Na górnym foto masz że tak powiem bardziej wypasione zegary z dużym BC. Na dole masz okrojone z małym BC. Różnią się wizualnie oprócz BC ramkami, które można bez problemów dołożyć do każdego licznika. Swoją drogą naprawiam pixele w tych licznikach.
Opublikowano
Na górnym foto masz że tak powiem bardziej wypasione zegary z dużym BC. Na dole masz okrojone z małym BC. Różnią się wizualnie oprócz BC ramkami, które można bez problemów dołożyć do każdego licznika. Swoją drogą naprawiam pixele w tych licznikach.

oki dzieki za info.....jak kupie X-sa i bede mial wypalone pixele a to pewne:)zglosze sie do Ciebie......

Opublikowano
bardziej chodzi mi wlasnie o ten maly komp na dole jakos bardziej przyzwoicie to wyglada one byly zakladane do danej wersji?.........

mały komputer był jako podstawowy i ma sporo mniej funkcji niż duży komputer... :oops:

w dużym wszystkie informacje są wyświetlane jako informacją... a w mały na grafice - to małe okienko po lewej stronie (otwarte drzwi oraz spalone żarówki)... oraz kilka informacji pod licznikiem przebiegu (zasięg, zużycie paliwa, itp)... :mrgreen:

pozdrawiam

cosmo

Opublikowano

Witam ja w sprawie tych pikseli czy to te brakujace czerwine punkciki ktore sa literami lub liczbami :?:

Opublikowano
Tak dokładnie to czego brakuje na wyświetlaczu.

To znaczy napisy sa tylko brakuje w niektorych czesciach tych kropek czyli jak by to opisac niekopletne R lub inna litera ale bez problemu da sie odczytac.

Da sie cos z tym zrobic :?: Bo fajnie by bylo te kropki zregenerowac.