Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuję wersję Navigacji na płycie CD do E60, czy ktoś posiada może jakiegoś linka?

Mam płytę, nawigacja działa aczkolwiek brak jest w jej menu mapy Polski... ; /

E83 2.0d 177km Automat
Opublikowano

Hej,

Nie ma mapy do E60 na płycie CD tylko DVD. Są dwa rodzaje nawigacji Business z jednym czytnikiem w konsoli i Professional z dwoma czytnikami w konsoli. Wszystkie mapy są dostępne na pierwszej stronie w tym dziale. Trzeba tylko troszkę poszukać i poczytać aby znaleźć odpowiednią.

Pozdrawiam,

Opublikowano
Mam e60 530d, z 2003r, wersja z małym wyświetlaczem. Z tego co się orientuje czytnik ten odtwarza jedynie płyty CD, chyba że gdzieś znajduje się tam czytnik DVD i nie jestem tego świadomy... z góry dziękuje za pomoc, wcześniej jeździłem Japończykami i nieco się gubię w tym wszystkim.
E83 2.0d 177km Automat
Opublikowano

Hej,

Czyli masz nawigację Business. Czytnik czyta płyty CD audio lub MP3 (ale w schowku powinna być do tego zmieniarka, tylko płyty audio) a głównie jest od nawigacji i czyta tylko mapy DVD bo innych dla tego systemu nie ma. A jaką płytę miałeś w czytniku?

Tu masz wszystko: viewtopic.php?f=91&t=170762

Pozdrawiam,

Opublikowano

Wszystko super, pięknie, wspaniale ale problem jest taki że nie mam mapy Polski... Jest nawet Luksemburg i Watykan ale Polski nie ma...

coś doradzicie do ściągnięcia ?

E83 2.0d 177km Automat