Skocz do zawartości

E87 123D 2008r. Łazany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Witam, prosiłbym o ocenę tego samochodu: http://otomoto.pl/bmw-123-bmw-123d-biturbo-m-pakiet-navi-C23505566.html

Czy cena nie jest za niska jak na 2008r. z tym silnikiem?

Pozdrawiam

Popraw tytul, podaj VIN

viewtopic.php?f=44&t=72889

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano
Bardzo ładne z zewnątrz , ja widziałem podobne na allegro oraz jedno w Niemczech uszkodzone na słupek, wtedy ubezpieczalnia w Niemczech odrazu wypłaca odszkodowanie a potem Polak je kupuje więc sprawdziłbym słupki, ale to tylko moja subiektywna opinia :oops: mam nadzieje że nie bede złym prorokiem......
Opublikowano
na którymś forum BMW widziałem te auto ...jak sobie przypomnę to wkleję link do niego
Kamil
Opublikowano

Nowy w wersji podstawowej kosztował okolo 140 tys....

Ten ma wyposażenie, które na rynku wtórnym jest "wabikiem" ale cenę podbija tylko w salonie.

Opublikowano
A co mówi sprzedający. Nie zaznaczył, że bezwypadkowy więc pewnie zna historię pojazdu...... i zna też nr VIN :)

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.