Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów!

Nie przeciągająć przejde do tematu, otóż moja sytuacja przedstawia się tak: Znajomy sprowadza auta z Niemiec i najprawdopodobniej będę miał możliwość zobaczenia i ewentualnie zakupu E36 Coupe 325 2.5 192ps, rok chyba 1994 albo 1995 ale nie jestem na 100% pewny :| do czynienia miałem tylko z E46 sedanem 318i i teraz mam E36 compact 318ti i chciałbym się dowiedzieć jakie są wasze opinie na temat takiego 325? Czy to dobry silnik? Jak się ogólnie spisuje? Aha, i jak wypada pod względem spalania/mocy względem 318is/ti - 320 - 328? Wiem, że to może pytanie nie namiejscu jeśli mówimy o takich "potworach" ale już nieraz spotkałem się z opinią, że między 320 a 328 to jest średnio 1l różnicy na spalaniu :?:

Z góry dziękuję wszystkim za podzielenie się opinią na temat 325tki :D

Opublikowano

Powiem tak.Silnik jest super .Zadawalające spalanie i moc. Marzenie nie jednego miłośnika e36 .

A tak na marginesie...wysiliłbyś się i użył wyszukiwarki :cool2:

Pozdro

http://imageshack.us/a/img850/9757/z1i.gif
Opublikowano
Szukałem chwile w internecie o 325 i właśnie o 318is są tysiące informacji i 320 też, ale własnie o 325 czy 323 to znalazłem tylko kilka istotnych i chciałem się dopytać :) Dzięki DjAquaz za zaainteresowanie się tematem i czekam na dalsze opinie :cool2:
Opublikowano
moim zdaniem poniżej 320 nie ma się co rozglądać. a spalanie faktycznie nie będzie się róznić zbytnio od 320 czy 328. słyszałem tez opinie że spala mniej niż 320 przy umiarkowanej jeździe
http://img689.imageshack.us/img689/6493/bmwlogoa.jpg BMW _ E36
Opublikowano
Witam, dziekuję za opinie i linki. Nie zmienie jednak narazie swojej 3ki. Okazało się, że ta 325 strasznie zniszczona, tylnie nadkola opryszczone, środek brudny, fotel kierowcy rozdarty. Auto poprostu skatowane. :?