Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam zakupiłem właśnie BMW e39 z 1996r 523. Chciał bym żeby moje autko było w 100% oryginalne. Teraz pytanko mam zamontowane nie oryginalne radio. Wie ktoś czy pasują radia z możliwością CD od nowszych roczników i czy są jakieś problemy z jego zamontowaniem. Pozdrawiam
Opublikowano
Jesli kupisz model z e39 to pasuje p&p, ale ten z cd jest drogi. Jak nie miales zmieniarki, to ciagniecie instalacji jest klopotliwe. Pamietaj ze ori radio to kicha, w porownaniu do tego co masz teraz. Ja mialem to podstawowe- jednoczesciowe, bussiness RDS a teraz mam pioneera RS i powiem Ci ze pierwsze dwa graly podobny- kijowo. Poszukaj postow kucharza na bmw-sport i zobacz jak on ukryl swoje radio. To duzo lepsza i tansza opcja niz pchanie sie w ori. Audio w BMW jest duzo gorsze niz audio w fiacie panda, powrot do ori odczujesz negatywnie.
Opublikowano
Kolego zainwestuj w kaseciaka Beckera oryginalnego (BMW Professional ) , do tego podłącz cyfrową zmieniarkę ( dostępne na allegro za ok 250 zł ) i będzie super. Będziesz miał oryginalne radio z możliwością odtwarzania MP3 z karty SD i pendrive'a a jak masz multifunkcje w kierownicy to też będzie działać , co prawda jakość dźwięku będzie nieco ustępować jakiemuś pioneerowi czy alpinie ale głośniki oryg w e39 też nie są pierwsza klasa więc dużej różnicy nie odczujesz.