Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanko. Jestem nowym użytkownikiem :D bardzo fajnego auta jakie jest BMW e30 318 ben + gaz :) :8)

Chciałabym założyć RINGI czy mam czymś szczególnym się kierować przy kupnie , są jakieś standardowe czy ..... ktoś pomoże :?:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Nikt nie pomoże, bo większość nie trawi ringów w e30. PFU PFU wiocha i tyle :duh:

PZDR>

Gdzie jest mod!!! :mrgreen:

Opublikowano

"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw.

Czasem i przegrać przychodzi.

Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki.

Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki."

Henryk Reyman

http://img811.imageshack.us/img811/8193/mottol.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Opublikowano
Perwera to miała na drugie moja ex... :P

Henryk Reyman

Opublikowano
Nikt nie pomoże, bo większość nie trawi ringów w e30. PFU PFU wiocha i tyle :duh:

PZDR>

Gdzie jest mod!!! :mrgreen:

+1 :cool2:

Opublikowano

To kolego proponuje Ci założyć jeszcze stroboskopy, niebieskie pozycje i niebieskie podświetlanie "pedałów" i śmiało możesz na jakieś gościnne występy na odpust jechać ( u mnie jest w sierpniu :D ). Nie rób czegoś takiego jak ringi w e30, do tego auta nie pasuje takie "unowocześnienie". BH, YH tak a nie rzeźbiarstwo z allegro które pasuje jak świni siodło. Chcesz być wyśmiewany przez szanujących się posiadaczy e30??? Chyba raczej nie? NO ale wola twoja Panie :)

pozdrawiam

BAYERISCHE MOTOREN WERKE
Opublikowano

ale się zawzięliście na te ringi :)

ile teraz jest za oryginalną Black Hella?

Henryk Reyman

Opublikowano
Oryginał (używka) ostatnio widziałem za 600 PLN , Yh troszkę tańsze. Ale BH można samemu dłubnąć tylko odrazu nowe szkła trzeba kupić a efekt jest niczego sobie :D . A jak jestem w temacie to zapytam co sądzicie o halogenach YH??? Mam u siebie reflektory a'la BH, kierunkowskazy fifty ciemne i Halogeny też mam ciemne przerabiane na BH ( nie malowane sprayem do lamp) ,( ogólnie z przodu wszystko było na ciemno) ale mam do kupienia okazjonalnie halogeny Yh i jak wy to widzicie maiło by to racje bytu?? reflektory BH a halogeny YH??
BAYERISCHE MOTOREN WERKE
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Widziałem kilka takich, wszystko zalezy od koloru karoseri i....policji. :mrgreen:

Ogólnie fajny, oldschulowy efekt. Na miarę młodego klasyka.

PZDR>