Skocz do zawartości

montaz uchwytu na napoje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sorry ze wale kilka tematow ale czasami musi sie na to pora znalezc.

jak wyglada montaz przyjmujac ze bede posiadal potrzebne 3 elementy z tego spisu

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=VC31&mospid=48480&btnr=91_0816&hg=91&fg=30&hl=186&lang=pl

czy wystarczylo by teretycznie wciac dziure i wstawic uchwyty jak tak to jak sa mocowane ? i na to teoretycznie listwa??

troche smutne ze z tylu jest bajer na napoje a z przodu tylko pod lokietnikiem male gowno na wysokie napoje porazka

Opublikowano
Tez myslalem nad wycinaniem pieknej dziury ale czekam na bardziej odważnego . :mrgreen:
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Kiedyś był ten temat na forum i ktoś informował, że niestety trzeba wymienić korpus deski, bo w nim są mocowania do uchwytów. Zatem samo wycięcie to za mało do zamontowania.
Opublikowano
Bylem ostatnio w ASO i generalnie tez nic nie poradza. Albo wymiana deski ( oczywiscie nie u nich ) albo taki śmieszny wieszak od 1-ki chyba. Mocowany do tunelu w nogach pasazera.
Opublikowano
  • Autor
Kiedyś był ten temat na forum i ktoś informował, że niestety trzeba wymienić korpus deski, bo w nim są mocowania do uchwytów. Zatem samo wycięcie to za mało do zamontowania.

o jakie mocowanie chodzi ? nie ma takich zeczy ktorych zrobic sie nie da sami wiecie ze polak potrafi :roll2:

Opublikowano
Tu w poście masz fotkę viewtopic.php?f=70&t=118662&p=833554

pozdrawiam

http://www.hostpic.org/images/75oie_1992258bREE92Wx_2_.png

Pomogę w mojej okolicy przy diagnozie,kodowaniu itp. Free of charge.

Opublikowano
Widzac ten uchwyt juz wiem w jaki sposob bedzie urwany :mrgreen:
Opublikowano
na pocieszenie powiem, że te fabryczne też można urwać przy wsiadaniu bądź wysiadaniu
Opublikowano
dlatego jak pije to mi dziecko podaje napoj . Ja jestem zadowolony i młody też