Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A ile jest zaslabnieć za kierownicą?raczej mało w stosunku do wypadkow wywolanych przez inne przyczyny, wiec argument taki sobie.

pozdrawiam

Paweł

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Pierwsze słyszę żeby kierowcy BMW powodowali więcej wypadków niż inni :?

Jak ktoś jest niedowartościowanym burakiem to i w śmierdzącym Kadecie będzie chciał pokazac że jest najlepszy i najszybszy :D

Opublikowano
A jakie to ma znaczenie co my tu napiszemy lub sądzimy. Wrzucając ten film na inne portale usłyszymy komentarze, że w Polsce nie ma innych samochodów powodujących wypadki jak BMW. Według internetowych niepełnosprawnych umysłowo trolli dzieje się tak już wtedy jak zobaczą naszą markę w pobliżu takiego zdarzenia.
Opublikowano
Lepiej nie oglądać takich filmików chyba że człowiek wyciąga z nich wnioski żeby poprostu być bardziej ostrożnym na ulicy.
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dodałem tutaj film pokazujący wypadek z udziałem bmw. Można go wykorzystać, by pokazać cymbałom, którzy mówią, że kierowcy bmw to idioci samobójcy. Na filmie widać, że kierowca zjeżdża na lewy pas nie dlatego, że wyprzedza.
Super, a ja dam ci to:
Moja żona za kierownicą.
Opublikowano
W dużo lepszej nie mam, więc dowodu w sądzie przeciw temu kolesiowi nie będzie. Śmignął na tyle szybko, że tablice nieczytelne.Wiadomo, że miał DSW - czyli Świdnica.