Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Potrzebuje pomocy. Okazało się że poprzedni właściciel mojej buni znacznie zmodyfikował układ paliwowy. Z niewiadomych przyczyn osioł wypruł 3/4 przewodów paliwowych. Został tylko przewód zasilający. Filtr paliwa jest prawdopodobnie od Diesla bo nie posiada regulatora ciśnienia. Zdemontowany został też przewód odpowietrzania zbiornika i powrotu paliwa, a o niego najbardziej mi się rozchodzi.

Czy mogli byście mi powiedzieć w którym miejscu ma być podpięty powrót? Prawdo podobnie przez jego brak szlak trafił mi pompę. Sprawdzałem w Etce gdzie i jak ma być podpięty ale tam nic nie ma takiego.

pozdrawiam

http://img269.imageshack.us/img269/6879/paliwoi.jpg

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
U mnie poprzedni właściciel zgubił gdzieś wężyk podciśnienia idący od filtra paliwa do kolektora dolotowego? Zastanawiam się, szukam informacji za co on odpowiada bo nie odczuwam żadnych skutków ubocznych (auta nie piłuje może dlatego) i tylko przypadkiem przy wymianie filtra zorientowałem się że mam takie braki ;)