Skocz do zawartości

bmw 7 4.0d 1999r nawiew / klimatyzacja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam ...

Mam mały problem z moim nawiewem

dokładnie chodzi o to że gdy wciskam guzik do nawiewu szyby leci gorace powietrze czyli jest jak byc powinno ... ale gdy daje już na poniższe obcje czyli nawiew na nogi na szybe etc leci tylko zimne powietrze tak jak by tylko z zewnątrz macie pomysła co to takie to takie o :) dzięki

Opublikowano
i co żadnych pomysłów ??????????? chyba czekacie aż sam naprawie i opisze :D ale może jakieś pomysła o co sie zaczepić :mad2: :lol:
Opublikowano
Czy coś już sprawdzałeś? silniczki ? czy układ nie zapowietrzony czy klimatronik dobrze steruje może trzeba zakodować ponownie. Czy funkcja "AUTO" utrzymuje zadaną temperaturę? Dużo tego ale od czegoś trzeba zacząć ! pozdro...........
Opublikowano
Czy coś już sprawdzałeś? silniczki ? czy układ nie zapowietrzony czy klimatronik dobrze steruje może trzeba zakodować ponownie. Czy funkcja "AUTO" utrzymuje zadaną temperaturę? Dużo tego ale od czegoś trzeba zacząć ! pozdro...........

no ogólnie jest tak wyczaiłem ze wody w chłodnicy było mniej ale jak dolałem zaraz jest i ciepłe powietrze teraz pytanie skad może cieknąć woda w chłodnicy narazie zalałem to wodą by nie wywaliac na płyn do chłodnicy ale to byla przyczyn a tego .... musze zlokalizowac problem szukałem książki w stylu sam naprawiam swój samochód ale nic takiego nie mam