Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Próbowałem znaleźć jakieś info na temat mojego problemu ale niestety się udało. Problem jest następujący.

Wymieniłem tylne światła w mojej e39 99r na ledowe plus przejśćówki i oczywiście moduł świateł na LCM III wszystko oryginalne prosto z BMW. Po założeniu w/w lamp wszystko działa super, brak komunikatów o przepalonej żarówce ledy nie mrugają. Jest tylko jeden problem a mianowicie po włączeniu świateł pozycyjnych wszystko świeci, natomiast po przekręceniu włącznika świateł w pozycję dwa czyli światła mijania gaśnie całe podświetlenie deski rozdzielczej i gasną tylne światła. Czy problemem może być nieprzeprogramowanie modułu świateł? I czy jest ktoś kumaty z okolic Wrocławia który ewentualnie warsztat który jest wstanie to naprawić?

Pozdrawiam

Opublikowano
witam, czytałem na forum że trzeba lcm programować z komputerem w samochodzie inaczej lipa, jak dobrze pamiętam to kolega nerwus zajmuje się diagnostyką spróbuj skontaktować się on jest z gliwic, poszukaj na forum działu diagnostyka
Opublikowano
Problem rozwiązany, trzeba było zaprogramować LCM od nowa.Teraz wszystko ładnie świeci, ledy nie mrugają i brak informacji o przepalonej żarówce. :D