Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam czy ktoś z forumowiczów byłby na tyle miły i wrzucił mi zdjęcie osłon podwozia ? Chyba coś urwałem i nie wiem czy boczne osłony są połoączone z przednia od silnika ? Będe bardzo wdzieczny za pomoc.
  • Zarejestrowani
Opublikowano
Chodzi ci o te oslony na nadkolach z wystajacym dzyndzlem przed kolem jak patrzysz od przodu? Jezeli tak to ne sa polaczone one sa polaczone wlasnie z nadkolem, ostatni o jak potracilem liska to wlasnie urwal mi ta tzw kierownice powietrza i polowe nadkola :duh:

b4c4c1867b858a60.jpg.30a4296d964cadcc5bbee45deeb1292d.jpg

OFICJALNY ZEWNĘTRZNY PARTNER BMW AG

Chiptuning Programowanie Carplay Kodowanie Diagnostyka BMW AOS

Tel. +48-790-465-462

https://www.facebook.com/Codemybimmer

https://www.instagram.com/codemybimmer

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
dziqsek chodzi mi o osłony boczne lewą i prawą mają od przodu dziwną szparę i tak jak by lekko wiszą sa tam 2 miejsca na śruby ale nie ma do czego to przykręcić może i faktycznie to się łączy z nadolem ale czym może mi znaleźć taką czesc zebym zobaczyl jak to wyglada , dzisiaj jadąc do pracy wjechalem w małą dziurę i osłona sie wygieła i tarła od droge to więc coś tam brakuje. Podjechałem do mechanika i wiem już na pewno ze brakuje i mi osłony skrzyni ale czy ona sie w jakies sposób łączy z tymi bocznymi zeby je nakryć? Bo na logike jadac z zime bedzie mi sie zbierał snieg pod tymi osłonami . Cieżki temat do opisania chyba bede musiał zrobic zdjećia jakies ale nia mam kanału.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
skrzyni nie potrzebujesz nic rozkrecac tylko ja rozkrecasz!!boczne jak ci sie urwaly rowniez nie potrzebujesz rozkrecac na te pod silnikiem!!
Opublikowano
a czy te boczne osłony są połączone z nadkoladmi? bo znalazłem takie coś na allegro jak osłona usztywnienia nadkola i tak myślę, że może to jest połączone z bocznymi osłonami i dlatego tak odstają? krzysiek a masz możliwość zrobienia zdjęcia swojej bmw od dołu? bo seria 1 i seria 3 mają chyba takie same osłony
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
nie mam jak dzisiaj ,ja wymienialem prawa on wchodzila pod nadkole ale od spodu sa takie korki i je trzeba zdemontowac u mnie juz byly urwane teraz tylko musialbym przyspawac!!nie ma to jak obnizone auto w PL :mad2:
Opublikowano
no czyli to bedzie to brakuje mi tego usztywnienia nadkola i będzie ok. A ja dopiero się przymierzam do obniżenia to nie wiem co to będzie :D Pozdrawiam
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

j bym na bym na Twoim miejscu nie obnizal jak duzo jezdzisz same klpoty!!!ja mam 226 niby ok 30mm nizej od standardu a juz klopty sa!

najlepiej zebyc wszedl po nia i zobczyl co tam urwane jest,przy okazji bym okrecil osone na silnik czy nie masz wyciekow jakis,na skrzyni zimerngi czesto puszczaja z dwoch stron