Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam ten problem od miesiąca. Piloty nie działają i dodatkowo radio słabo łapie fale radiowe.

Miałem większe problemy z autem /z xenonem / więc temat zszedł na drugi plan. Było kilka tematów na forum ale nikt konkretnie się nie wypowiedział co jest przyczyną.

mogą być kable przy klapie, wzmacniacz antenowy bądź bezpieczniki. Ja też bezpieczniki mam całe kable wyglądają na ok zostaje mi wzmacniacz pod spojlerem i możne coś jeszcze. Przy zawiasach mam przerwaną jedną z blaszek masujących, lecz w serwisie powiedzieli mi ze te blaszki nie mają nic wspólnego z pilotami.

Opublikowano
mi sie wydaje ze wiazka kabli jest ok..bo dzila stop i radio łapie ... mialem taki objaw ze cos tyrkotało przy bezpiecznikach ,,a tam wyczytalem gdzies w google ze znajduje sie panel sterujacy centalka modułu ecu odpowiedzialny ale coz nimi jak sie zabracza totoniemam pojecia....ludzie tu pisza o silniczkach w drzwiach ale nic konkretnie o tym module... na allegro jest za 200 zl ale uzywany ..no niewiem