Skocz do zawartości

E36 320i 95r Problem z centralnym zamkiem. Pomocy!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dwa tygodnie temu kupiłem E36 sedan. Mam z nim problem gdyż:

-jak zamykam drzwi od strony kierowcy nie zamykają się drzwi przednie pasażera i bagażnik,

-jak zamykam drzwi od strony pasażera nie zamykają się drzwi kierowcy i bagażnik,

-jak ciągnę za klamkę drzwi kierowcy przy zamkniętych drzwiach nie zapala się światełko w środku.

Dzisiaj podmieniłem na chwilę moduł komfortu lecz nic to nie dało. Co może być nie tak ??

Opublikowano
Przynajmniej podpowiedzcie jakie napięcia i na których kablach w kostce do siłownika powinny być. Kostka 6 pin. Z góry dzięki!
Opublikowano
Ja u siebie wyczyściłem wszystkie styki związane z centralnym i pomogło kilka było zaśniedziałych i też miałem dyskoteke , jeszcze sprawdź przewody w drzwiach bo u mnie przewód zaczepiał o podnośnik szyby i w końcu wypiął się zupełnie. Jest z tym sporo dłubaniny ale warto bo po co centralny jak i tak latasz do okoła autka żeby je zamknąć.