Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Mam pytanie czy można zaprogramować składanie lusterek przy zamykaniu z kluczyka? BMW E39 2002. Jeżeli jest taka możliwość to proszę o porady jak i jakim programem to zrobić. Dzięki za podpowiedzi.
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Może lekko podchodzi sucharem, ale.

Mam e39 z '03. Jest guzik składania lusterek, ale nie znalazłem nigdzie podanej przez Ciebie komendy a mam spisaną konfigurację wszystkich modułów na dysku.

Do tego nie działa mi opuszczanie lusterka podczas wrzucania wstecznego.

Albo coś robię nie tak, albo coś popsute.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

no to jak to jest ? Niby pisze to na forum a zarazem nie ma takiej opcji?

Mozna to jakos potwierdzic ?

pozdro ... kiko

www.cwaniak.pl

chcesz troszke miejsca w sieci ? daj znac ..........

Opublikowano
W e39 nie ma opcji składania lusterka z pilota sprawdzone

a jednak :)

pozdro ... kiko

www.cwaniak.pl

chcesz troszke miejsca w sieci ? daj znac ..........

Opublikowano
W e39 nie ma opcji składania lusterka z pilota sprawdzone

a jednak :)

Ponadto przy odpowiednim podlaczeniu kabli jest mozliwosc takze ze lusterka skladaja sie na tzw "zyczenie" czyli przyciskajac dluzej dany przycisk na kluczyku a nie za kazdym razem gdy zamykamy samochod ... Od sprzedawcy otrzymalem male pudeleczko z czterema kablami plus pelna instrukcje . Generalnie podlaczenie to wyjecie licznika wpiac oznaczone kabelki i po krzyku 20-30 min roboty Mala rzecz a cieszy :D

Opublikowano
Podłącze się pod temat. Mam inny problem znajomy posiada e65 z USA i nie wiadomo co tam się działo. Ma przycisk od składanych lusterek kostki także lecz nie działają składane lustra. Czy jest możliwość zakodowania opcji ,aby lusterka się składały?

Używane części do BMW e36 e38 e39 e46 e53 e60 e87 e90 f01 f10 f30

tel .: 731 885 885 Zapraszam :)

http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=39682621