Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam . Proszę o pomoc w opisaniu dla mnie uszkodzeń jakie mogły powstać po pozostawieniu bolca blokujacego wal (w otworze serwisowym ponoć )tuż za rozrusznikiem i uruchomieniu silnika co skutkowało ucieciem tego bolca i wpadnieciem jednej czesci tego bolca do srodka tego otworu . Dodam iz bolec ten mechanik umiescił tam podczas wymiany koła pasowego (ktorego i tak nie wymienił) . Bardzo proszę o pomoc ponieważ całe zdazenie ma miejsce za granicą a auto ma byc wstawione do tutejszego servisu i chciałbym wiedziec na co mam zwrocic uwagę aby pozniej nie plakac przez glupotę swą iz pojechałem do kowala i głupotę tegoz kowala . Dodam iz jest to BMW E61 520d automat . Z góry dziekuję za pomoc .
Opublikowano
W srode bedzie stawiane auto w serwisie BMW , to bedę wiedział pewnie czy coś się stało . Czy taka sytucjia mogla mieć jakiś wływ na kolo chydrokinetyczne ? Czy nie ma wplywu na rozrusznik lub jego elementy ?
Opublikowano
Widzę iż kupilem niezniszczalne auto :) nikt się z Panów nie domysla co moglo poczynić takie zdazenie ? Ciekawe co z palcem mechanika sie stanie jak zapomni o nim a on bedzie w tamtym otworze hihihih
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
No i wszystko wiadomo . Pan mechanik jesli bede usowal usterki w tutejszym serwisie BMW gdzie diagnozowano mi auto po robocie życia pana mechanika beknie na 8-9 tysiecy EURO !!!! Peknięta obudowa skrzyni ,kolo zamachowe do wymiany + serwis tutaj = 8-9 tys euro .