Skocz do zawartości

320D Kupiłem nie całe 2tyg temu anglika ! H E L P !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
No widzisz bo Polska to taki kraj gdzie jeden drugiego rznie i potem ze kozak jest, jaki kraj takie samochody mam nadzieje ze nauczy kolego na przyszlosc.
Marcin
  • Odpowiedzi 53
  • Wyświetleń 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Fakt dałeś się oszukać, ale to nie jest koniec świata.

z jednej strony jest to oszustwo, ale patrzac na cene? Z drugiej strony mozna tez napisac, ze: nie dal sie oszukac, bo zaplacil tanio. Gdyby zaplacił 20-22 tys zł (wartosc europejczyka w bdb stanie), to wtedy mozna mówić o tym ze kupujacy został oszukany.

Zapłacił tanio to i towar niepełnowartościowy. Chyba norma na rynku samochodowym.

spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
Opublikowano
Współczuje Ci kolego bo ktoś ciężko pracuje żeby zarobić pieniądze i kupić auto a ktoś inny go oszuka. Największym Twoim błędem było że dałeś się wkręcić w te 9 tys na umowie. Ja jak kupuje auto zawsze wpisuje tyle za ile kupiłem, wprawdzie więcej podatku do płacenia ale w razie jakiś dziwnych sytuacji można towar reklamować. Po drugie auto sprawdzałem w serwisie przed zakupem. Jeździj autem i spróbuj go sprzedać jak Cie tak to wkurza tylko pytanie czy jest sens bo pewnie 15 tys nie dostaniesz.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor
Może mi ktoś powiedzieć kto by mi go posprawdzał za w miarę niską cenę, najlepiej gdzieś w warszawie i zrobił mi te szyby żeby otwierały mi się normalnie ? I najlepiej żeby mi podłaczył go jeszcze pod komputer zobaczyc ile on ma tam bledow ..