Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Załatw VIN, bo deczko się to auto nie zgadza. A opis to już chyba całkiem do innego ogłoszenia miał być.

A najlepiej, to wogóle zacznij szukać w normalnych cenach, bo znienawidzisz markę szybciej, niż zacząłeś lubić.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

druciarnia pod maską na sztukę.

kierownica od M-pasztetu wytarta jak diabli.

samochód z Chojnic, stoi w Swarzędzu a podkładki od Lajkoników.

niezły miszmasz :mrgreen:

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Dlatego wg mnie opis miał być do innego auta. Niewytarte, ksenony, czujnik deszczu :shock:

Najgorzej pod maską. Ale mi szkoda klawiatury, bez VINu nie podchodź.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

ten złotousty co pisze ogłoszenia ma schemat do każdego taki sam.

tylko do danego modelu dodatkowo się onanizuje tekstowo :mrgreen:

wszystko co mają to perfekt, lepsze niż jak z fabryki wyszło.

zresztą sprawdzcie sami TUTAJ :D

dla mnie taki pseudo komis może nie istnieć na kilometr wałami śmierdzi.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
noo spryskow nie ma jedynie ksenon samemu zakladal ;/

Nie ksenon, tylko HID. Ogromna różnica, mógł chociaż przetwornicę wywalić z widoku.

A jakieś wytłumaczenie na osłony silnika od innego modelu też jest? W sumie jednego mogę się sam domyślić.

Nawet jakby stała w Chojnicach (wtedy miałbym do niej 10 km), to i tak bym nie pojechał oglądać.

Opublikowano

Koledzy Czarna M-Pakiet i diesel-ek ;) czego jeszcze można chcieć :mrgreen: .

Henias87 w Twoim $ lepiej szukaj benzyny, bo wartego uwagi diesla nie kupisz, zawsze znajdzie się 1 na 10 egzemplarzy (ale on nie stoi nie wiadomo gdzie u "handlarza").

Opublikowano

Ci z Kórnickiej mają auta z Belgii, głównie. Pod koniec zeszłego tygodnia był świeży transport, duża ciężarówka igiełek :norty: Przejeżdżałem właście i zapamiętałem, że na lawetach były turaski E46 i E39. Inna sprawa, że faktycznie nie były to rozbitki ani połówki, to bym zauważył. Był jeszcze bodajże jakiś sedan E39.

Ponieważ ostatnio kolega shogun82, sam parający się importem 10-letnich igiełek w stanie koneserskim albo co najmniej fabrycznym, również ściśle współpracujący z komisem na Kórnickiej, co zresztą widać też po opisach (top top!), raczył grozić mi mordobiciem w razie spotkania :twisted: to z góry uprzedzam, że nie pofatyguję się tam :nienie: Ich jest tam po prostu więcej :lol:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ponieważ ostatnio kolega shogun82, ściśle współpracujący z komisem na Kórnickiej, co zresztą widać też po opisach (top top!), raczył grozić mi mordobiciem w razie spotkania :twisted: to z góry uprzedzam, że nie pofatyguję się tam :nienie: Ich jest tam po prostu więcej :lol:

pamiętam te ćwocze gadki :mrgreen:

dobrze że w avatarze nie masz bryki bo by Cię namierzyli jeszcze i chcieli "pogadać" :D

Opublikowano
Witaj henias, już ci mówiłem, że to ulep, ale widzę, że za wszelką cenę szukasz kłopotów typu e46 poniżej 20k :lol: