Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, przymierzam się do kupna bmw 316i rocznik 95' , z tym że sprzedający oznajmił mi, iż stacyjka wymaga wymiany bo jest uszkodzona. W związku z tym mam parę pytań:

1. Jakie koszta będą musiał podjąć w związku z wymianą stacyjki (nowa stacyjka + robocizna) ?

2. Czy ta stacyjka jest w jakiś sposób zintegrowana z komputerem i trzeba ja "rozkodować"? (Jak tak to w jaki sposób?)

Bardzo dziękuje za wszystkie odpowiedzi, jestem w tym temacie "zielony" i liczę na Waszą pomoc.

Opublikowano
Stacyjkę wymienisz sam tylko trzeba trochę pobawić się ze śrubami (mocowana jest na śruby zrywki). Stacyjka używka bez mibilajzera 100zł z mobilłajzą 150zł ja swoją wymieniłem sam to koszt robocizny nie znam. Roboty na godzinę. Jak nie masz imobilajzera to zdejmujesz starą i zakładasz nową. Jak masz imo to ze starej zdejmujesz pierścień (antenę imobilajzera ) wykręcasz starą zakładasz nową i zakładasz antenę imo i po wymianie.