Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam pytanie czy ktoś kupował u nch auto lub slyszał o nich.

Dają około 10 %rabatu na auto z produkcji ale nie mogę znaleźć żadnych opinii na ich temat.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak się dobrze zakręcisz to dostaniesz 8% w salonie (a nawet 10% jest realne) więc nie ma co kombinować tylko lepiej skupić się na negocjacji z salonem.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kupiłem u nich samochód w 2011 roku, faktycznie dostałem rabat 10% a w salonie max 5% samochody odebrałem w Pszczynie z pakietem serwisowym BSI, samochody zazwyczaj sa z Niemiec, zadne Angliki nie wchodza w gre. Fajnie maja rozwiazana sprawe serwisu, oddaje samochod do Silesian oni daja mi swoj samochod demonstracyjny, jada moim do serwisu zalatwiaja wszystko wlacznie z umowienie sie do serwisu, ja nie trace czasu... Po wszystki wymieniamy sie samochodami i kazdy w swoja strone jedzie. Profesjonalna obsługa, bardzo dobrzy fachowcy, maja BMW, Audi, Mercedesa, Porsche. Firma godna polecenia.

ps. Pytanie do Pana lamer jaki salon w polsce daje 10% na bmw

Opublikowano
To ja powiem tyle, że w zeszłym roku bardzo mocno się zastanawiałem nad kupnem właśnie u nich. Potwierdzam, mają dobre upusty już na wejściu. Oferta, kontakt itp. zrobiła na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Miałem trochę zastrzeżeń co do treści umowy, ale bez problemu zgodzili się ją skorygować zgodnie z moimi wymaganiami. Ostatecznie kupiłem w salonie, ponieważ po długich negocjacjach dostałem na tyle duży rabat (ale mniejszy niż 10%), że różnica w cenie wydała mi się nie warta kombinowania. Jak będę kiedyś kupował inny samochód, z pewnością zapytam ich o ofertę.