Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam Problem jak w tytule

nie mogę dojść co może być grane - otwieram auto z pilota wsiadam, a tu klapa pach w górę, oczywiście nie zawsze

próbowałem przytrzymać guzik otwierania a nie pykać nerwowo jakby pomogło ale ostatnio też otworzył klapę , trochę to denerwujące ... Ogólnie auto otwiera się z bliska tak jakby brakowało zasięgu ....

Macie jakiś pomysł czy wydaję się to problem z listwą i żarówkami albo zwarciem ... z postów wynika że uszczelnienie silikonem pomagało na podobne dolegliwości lub wymiana na nową czego wolę uniknąć :).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

kiedy wymieniałeś baterie w pilocie?? o ile wogóle od nowości/zakupu??

jak nigdy polecam ich wymiane - koszt żaden a podejrzewam że to bedzie przyczyna, lub masz jakies zwarcie ale to juz elektronik i komputer pomoże

Opublikowano

Nie to nie bateria - one same się doładowują ze stacyjki , rozebrałem tył i przy zamkniętym zamku puknąłem w niego... i za którymś razem się otwiera ale nie zawsze spróbuję go rozebrać i nasmarować może woda robi jakieś zamieszanie ....

Nadal walczymy :)