Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie koniecznie popsuł sie szyberdach ja mialem tak samo tuz po zalozeniu alarmu przestal mi dzialac szyber:(

wiec pojechalem do tego speca i stwierdzil ze nie ma pradu w gniezdzie(tam gdzie sa bezpieczniki) nie wiem jak to sie stalo w kazdym razie podlaczyl a krotko z czegos innego i teraz dziala juz bezproblemowo

miejmy nadzieje ze u Ciebie jest podobnie

pozdrawiam :modlitwa:

Opublikowano
nie koniecznie popsuł sie szyberdach ja mialem tak samo tuz po zalozeniu alarmu przestal mi dzialac szyber:(

wiec pojechalem do tego speca i stwierdzil ze nie ma pradu w gniezdzie(tam gdzie sa bezpieczniki) nie wiem jak to sie stalo w kazdym razie podlaczyl a krotko z czegos innego i teraz dziala juz bezproblemowo

miejmy nadzieje ze u Ciebie jest podobnie

pozdrawiam :modlitwa:

Jeżeli tak nie było to pozostaje sprawdzić przewody , a jak to nie pomoże to już Możesz zacząć ściągać podsufitke, bo raczej mało prawdopodobne że uda Ci się zrobić cos bez tej czynności. :(