Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak w temacie-czy ten pojemnik otwierany jest podświetlany w każdej wersji wyposażenia czy tylko w wersji z "dodatkowym oświetleniem"? a może w ogóle nie jest w żadnym wypadku podświetlany? chodzi o małą diodkę pomarańczową,która daje lekkie światełko na zawartość tego pojemniczka (popielniczki de facto).

MIKE

"Pokazał taki międzynarodowy gest pokoju i przyjaźni, środkowym palcem" M.Sokół o geście Nicka Heidfelda :-)

Opublikowano

Kurcze,tez mi się wydaje że tak jest ale nie mam pewności. Po wyjęciu popielniczki widze tylko dziurkę okrągłą w obudowaniu tunelua (w który wmontowana jest popielniczka),natomiast na wysokości tejże dziurki (ale już w popielniczce) jest tylko pół przezroczysty mleczny plastik (ale nie jest to chyba dioda). Czy inni mogą sprawdzić to w swoich autach? :)

p.s.Dzięki BOND za reakcję ;)

MIKE

"Pokazał taki międzynarodowy gest pokoju i przyjaźni, środkowym palcem" M.Sokół o geście Nicka Heidfelda :-)

Opublikowano
chcialbym Ci pomoc, ale nie mam popielniczki u siebie w aucie. Zmieniasz popielniczke na zamykany schowek?
Opublikowano
Nie no-mam pojemnik zamykany na taką klapkę, i pod tą klapką jest zapalniczka (ona jest podświetlona dookoła) i popielniczka (u mnie robi za pudełko na monety)-i nie wiem czy to miałem wcześniej podświetlane czy nie ;) wczoraj uroniłem na to kilka kropel kawy i zacząłem się zastanawiać: świeciło wczesniej czy nie? ;)

MIKE

Opublikowano
Krzysiek,i rozumiem że masz wersję bez wyposażenia "dodatkowe oświetlenie" ?

MIKE

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
tak ,jak wyciagniesz ta wkladke jest tam dioda od przodu czyli od lewarak zmiany biegu i jest dziurka w tej wkladce przez nia przebija sie swiatlo :norty:
Opublikowano

No to jestem w dupie,bo nie wiem jak tą diodę wymienić-auto co prawda jest na gwarancji i musi być to wynik spięcia jakiegoś,ale jechać tylko po to by wymienić diodkę to już chyba przeginka :(

A może ktoś wie który to bezpiecznik odpowiada za tą diodę?

MIKE