Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, Mam dylemat wymienialem w lampach regulatory(wersja po lifcie) i teraz chce złożyc lampy, sama istota założenia klosza jest banalna, jednak problem tkwi w tym ze w jednej lampie klosz byl przyklejony (standardowo) na lepik ktory po podgrzaniu puscil bezproblemowo, a w drugiej lampie klosz byl przyklejony sylikonem czarnym i to mi przysporzyło nie mało kłopotów ledwo zdjelem klosz. a teraz sprawa montarzu, w żadnym wypadku nie chce skladać ich na sylikon! Czy jest dostepny w sprzedaży taki lepik, że pod wplywem temp puszcza? cos w stylu orgin. ?
Opublikowano
To rownie dobrze mogbym zastosować zwykly czarny silikon, ale mi chodzi o to zeby póżniej w razie czego można było bez problemu zdjąć klosz. Dlatego poszukuje jakiegoś lepika jak byl w orginale...
Opublikowano
heh no ok, kolejny raz tego błędu nie popełnię :), ale chce zrobić to teraz porządnie a nie na odpier.... Nie wiadomo czy w przyszłości nie przyjdzie mi się ponownie ich rozbierać więc wole dmuchać na zimne :)