Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam posiadam seryjny wydech w mojej buni bez kata tylko w tlumikiem srodkowym ? :

http://allegro.pl/bmw-e36-318i-tlumik-koncowy-dodatki-tlumiki-i2113265461.html

bylem dzisiaj na zlomie i wyczailem taki oto wydech supersprint od alfy:

http://sklep-tuningowy.pl/produkt/7705/622/Przedmioty/Alfa_Romeo/147/SUPERSPRINT_-_Uklad_wydechowy_-_Alfa_Romeo_147_1_6i_105_Hp_1_6i_120_Hp_2_0i_Twin_Spark_05_-_gt_.html

dalem za niego 20 zl wiec grzechem by bylo nie wziac tymbardziej ze jest w stanie bdb i tutaj moje pytania:

1. zmienialibyscie koncowy seryjny na ten co dorwalem ?

2. jezeli zmienie czy cos moze sie uszkodzic ewentualnie jakies bledy ?

3. srodkowy tlumik byscie zostawili czy zmienili na strumienice ?

4. wydech nie jest dedykowany do bmw tylko do alfy czy jakos to wplynie na osiagi itp ?

z tego co zdazylem sie zorientowac to ta "tuba" tlumika jest porownywalna do tej seryjnej (szerokosc i dlugosc tyle ze jest na prosto) od bety takze z montazem problemu by raczej nie bylo takze prosze o odpowiedzi czy wgl warto to zmieniac radze sie was poniewaz nie chce sobie zrobic tzw badziewia

Opublikowano
zmień, jak dzwięk nie będzie odpowiadał to wrócisz do starego i tyle. Tłumik jest ładny.

Lubię BMW - od 15 lat...trochę ich ujeżdzałem

Teraz pora na AMG :D

Opublikowano
zmienilem ladne brzmienie nie za glosne nie za ciche idealnie wrecz ; ) (nawet moim zdaniem lepiej sie wkreca silnik na obroty ale moze to byc zludzenie) dosc amatorsko jest to zrobione ale jak na moje zdolnosci nawet mi to wyszlo (nie ma zadnych dziur itp) wiec nie ma co plakac ; ) za 20 zl oplacalo sie ; ) polecam innym odwiedzac zlomy bo warto .. za grosze mozna wyrwac ciekawy wydech (bylo sporo rur rynnowych miedzy innymi oraz widzialem nawet remusa niestety juz w dosc kiepskim stanie ale ogolnie warto nawet by uciac same koncowki) co najciekawsze mozna sie na tym dorobic xd bo z tego co wiem za 300 zl na lajcie ten wydeszek co przyspawalem bym sprzedal ; p
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.