Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Radio podlaczylem przez przejsciowke BMW - ISO, podpiolem niebieski kabelek do zlacza nr 5 we wtyczce zasilania iso. Automatyczna antena wysuwa sie ale odbior jest bardzo slaby, odbieram tylko jedna stacje na dodatek slabo. Co zrobic zeby bylo dobrze :) Edytowane przez Wodzu
Opublikowano

Czesc,

bylo juz kilka razy na forum, uzyj wyszukiwarki.

Przy okazji szukaj bialego kabelka od anteny :wink:

Opublikowano
To i tak nic nie da bo te anteny w tylnej szybie są do niczego w BMW.U mnie jest wszystko git podłączone i na oryginalnym radiu i na PIONEER radia tragicznie odbierają.Radio ortginalne przenioslem do Poloneza i jest luks,tak samo radio PIONEER w POLONEZIE luks odbieralo.Ale na wiosne zakladam teleskopówke i bedzie dobrze bo juz podlaczalem ją pod radio i roznica jest niebo a ziemia.Antena w szybie moze i dobrze odbiera jak stoisz pod nadajnikiem.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To i tak nic nie da bo te anteny w tylnej szybie są do niczego w BMW.U mnie jest wszystko git podłączone i na oryginalnym radiu i na PIONEER radia tragicznie odbierają.Radio ortginalne przenioslem do Poloneza i jest luks,tak samo radio PIONEER w POLONEZIE luks odbieralo.Ale na wiosne zakladam teleskopówke i bedzie dobrze bo juz podlaczalem ją pod radio i roznica jest niebo a ziemia.Antena w szybie moze i dobrze odbiera jak stoisz pod nadajnikiem.

No to chyba masz ją zrypaną, brak zasilania albo zrypany wzmacniacz...

Kai
Opublikowano
Zrypanego nie mam bo wiem o tym, przecież pisałem też ze mam wszystko w oryginale,testowałem też i wiem ze nie mam nic zrypanego.Jesli mieszkasz tam gdzie masz w pobliżu nadajniki to Ci dobrze odbiera.U mnie w Sokołowie nadajnik mam najbliżej w Warszawie lub RMF w Siedlcach ale to radio to badziewie i go wcale nie słucham.W POLONEZIE słuchałem zawsze ESKI i mi normalna antena tzw. bat sciagał ją idealnie.A co do tych anten w szybie to nie tylko moja opnia,ze są do niczego.najgorszy patent jaki wymyslila BMW tak samo jak wg mnie brak cieplego powietrza ze srodkowych nawiewów.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
tak samo jak wg mnie brak cieplego powietrza ze srodkowych nawiewów.

Taką wersję sobie wybrałeś i kupiłeś, ja i wielu innych ma ciepłe powietrze w środkowym nawiewie :) Pretensje miej tylko do siebie (bez obrazy).

Kai