Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś orientuje się czy i gdzie można nabyć pokrowiec na samochód (garażowy :!: ) do E90 - z miękkim delikatnym "aksamitnym" wnętrzem :!: :?:

Rzecz w tym aby pokrowiec chronił lakier auta przede wszystkim przed brudem i zarysowaniami z rąk niefrasobliwych garażowych przechodniów, a jednocześnie nie rysował, nie ocierał lakieru swoją wewnętrzną stroną...

Czy jest taki, wyściełany od wewnątrz aksamitem pokrowiec dedykowany do E90 :?:

Z góry dziękuję za namiary :)

Opublikowano
Najbardziej (prócz brudu) chodzi o to jak zabezpieczyć lakier przez zarysowaniami niefrasobliwych garażowych przechodniów, gdyż auto stoi na "szlaku" wędrówek po graty trzymane przez mieszkańców..., no i zawsze coś tam może się otrzeć o cacko :cry:. Dlatego myślałem o pokrowcu, ale rdzy oczywiście nie pragnę więc trzeba coś innego wymyślić..., jakiś rodzaj separatora aby oddzielić cacko od pasażu wędrowców :idea:, jakiś parawan może :D
Opublikowano
Najbardziej (prócz brudu) chodzi o to jak zabezpieczyć lakier przez zarysowaniami niefrasobliwych garażowych przechodniów, gdyż auto stoi na "szlaku" wędrówek po graty trzymane przez mieszkańców..., no i zawsze coś tam może się otrzeć o cacko :cry:. Dlatego myślałem o pokrowcu, ale rdzy oczywiście nie pragnę więc trzeba coś innego wymyślić..., jakiś rodzaj separatora aby oddzielić cacko od pasażu wędrowców :idea:, jakiś parawan może :D

Ale czemu parkujesz na szlaku wędrowców - niszczycieli? :D Pokrowiec nic nie da, bo jak się uderzy jakimś przedmiotem, to wgniotka i tak będzie. Parkuj gdzie indziej, po prostu. A od zarysowań, odprysków nie uciekniesz, taki żywot.

Opublikowano
Ale czemu parkujesz na szlaku wędrowców - niszczycieli? :D

zent już takie miejsce w garażu trafiłem i póki co nie ma szans na zmianę...