Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czesc. Mialem czasem problemy ze swiatlami i podejzewam o to zle zamocowany przedni czujnik polozenia xenonu. Jak by mogl ktos w swoim xie skrecic kierownica na max w prawo i zobaczyc jak jest on przymocowany - czy wtykcza do czujnika jest usytuowana do koła czy tez jest do komory silnika( czujnik mozna przytwierdzac do uchwytu tak i tak własnie:/). Ja mam wlasnie wtyczke od strony kola i troszeczke mi to nie pasuje poniewaz ramie czujnika prawie ociera o w tyczke. Wiem ze jest u pare osob z xami, koledzy prosze o pomoc :)
Opublikowano
Dzieki! czyli mam dobrze zamocowane... tylko czemu znow francja jedna swiruje mi z swiatlami... Jak odpalam swieca za mocno do gory. po ok 60sek schodza na dół. schodza stopniowo po troszke w odstepach co 7 sekund
Opublikowano
Musisz dowiedzieć się jaki moduł zbiera informacje z tego czujnika. Myślę, że to on źle zarządza sygnałem z czujnika.
  • 4 miesiące temu...