Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Forumowicze co z tym autkiem jest nie tak cena niska trochę golas ale ta cena.Byłem obejrzałem autko stoi w Krakowie w Phantomie ktos kupował od nich jest mozliwośc pojechania do aso wiec nie wiem gdzie jest chaczyk sami spójrzcie http://www.centrum-bmw.pl/oferta.html?view=detail&id=253

Firmy nie znam, więc się nie wypowiem, ale co do ceny to moim zdaniem jest adekwatna do tego auta. To najsłabszy diesel z podstawowym wyposażeniem i dużym przebiegiem.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

przebieg nie jest jakiś wygórowany.

ale za zachodnia granicą można podobne kupić za 11-12k Euro.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
Auto golas ale już po lifcie i cena jest ok. zakładając ,że auto nie jest po przejściach .
Domek nad najczystszym jeziorem na Mazurach - Wakacje - Święta - Ferie - Weekendy - Sylwester -http://domkinarty.spanie.pl/
Opublikowano
Auto golas ale już po lifcie i cena jest ok. zakładając ,że auto nie jest po przejściach .

...zakładając ...jedyne przejścia to "wydeptanie"...na 95% nie było rozsądnie eksploatowane

Opublikowano
Co do przebiegu auta ma już praktycznie 4 lata, więc 150k km raczej nie specjalnie jest nienormalne.Znam przypadek za starych dobrych czasów FSO :wink: w ciagu roku robiło się 100k km.
Opublikowano
Co do przebiegu auta ma już praktycznie 4 lata, więc 150k km raczej nie specjalnie jest nienormalne.Znam przypadek za starych dobrych czasów FSO :wink: w ciagu roku robiło się 100k km.

Pewnie, że nie jest to rekordowo dużo :) Auto jest z listopada 2008 więc przez 3 lata robiło średnio 50 tys. km/rok, później najprawdopodobniej zostało wystawione na aukcję i przyjechało do Polski.

Jednak taki przebieg to więcej niż średnia w prywatnym użytku i znacznie obniża już wartość auta.