Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam pytanie wgralem nowy sterownik i ustawilem mape od gazu i benzyny wszystko sie pokrywa a jak przyspieszam to szarpie i nie wiem co jest nie tak. odchylka tez w normie +-10proc a jest ok 0 cisnienie 1.15 nie mam pojecia co moze byc jeszcze nie tak prosze o pomoc
Opublikowano
Któryś wtryskiwacz pewnie nawala. Zobacz też, czy nie masz oleju w którymś z gniazd od świec zapłonowych.
Opublikowano
to raczej nie mozliwe zeby wtryskiwacz bo ostatnio dalem auto do blacharza i odkad rozlaczyl akumulator to teraz zaczelo wariowac. wczesniej tylko co chwile rozlaczal gaz a teraz jak wgralem nowy sterownik zaczol wariowac calkiem szarpie a pozniej rozlacza
Opublikowano
Konkretow to nie duzo napisales. Na poczatek wypisz kompnenty gazowe, daj foto instalki i nawiertow w kolektorze. Jaki sterownik i jaki soft? Nie ustawia sie gazu "na mapki", choc ja sadze ze problem lezy w kiepskich czesciach/ujowym montazu albo jednym i drugim. Jak bedzie wiecej konkretow to mysle ze pomoge i licz sie z ustawianiem gazu na drodze, ale do tego dojdziemy. Czekam na opis i foty.