Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poajawił sie nowy alternatywny system audio Dynawin dedykowany do jedynek.

http://www.schmiedmann.de/1_series/E81/Equipment_-_accesories/Electronic_Equipment.htm

uwaga: zdjęcie archiwalne to system do 3-er, ale klikając na więcej fotek jest ten wlaściwy z jedynki, klikając na fotki mamy od razu instrukcję montazu, wydaje sie bardzo prosta.

Trochę sztucznie ten ekran wystający z nawiewu wygląda a przcyiski powędrowąły na panel dolny. Szkoda że nie wmontowali ekranu w schowek centralny.

Opublikowano

Radio wygląda jak w Astrze z 1995 roku :duh:

A po drugie przynajmniej mi w nocy żle się jezdzi z ekranem przy "nosie" jak mi świeci w oczy , a za każdym razem zmieniać ( dzień - noc ) jest denerwujące

Fabryczny wyświetlacz w desce wogóle mi nie przeszkadza , a jezdziłem astra H z fabryczną nawigacja kolorową i w nocy jezdzić się nie dało bo tak świeciła po oczach .

Montowałem kiedyś podobnego "chińczyka" do nowej insigni i według mnie przycisk reset jest bardzo często używany bo system poprostu się wiesza . Co oryginał to oryginał

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Jezus...nie dość że ten koszmarek wygląda jak chińskie byle co. To ja za połowę tej kwoty mam oryginalny system HiFi ze wzmacniaczem 5.2 i 8 głośnków Rockford Fosgate. To chyba produkt tylko dla Niemców którzy przy jakichkolwiek operacjach usługowych używają wyłącznie "zrób pan jakoś" nie zasięgając absolutnie żadnych informacji o alternatywach.