Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://s2.ifotos.pl/mini/viewerpng_rxwessw.png

Mam więcej zdjęć ale to co mnie interesuje jest najlepiej ( trochę przesadziłem ) ukazane na tym.

Wiem że do wymiany tarcze, amortyzator i felga.

Ale nie wiem czy na tym koniec :?

Jak myślicie mogło ruszyć podłogę albo coś więcej niż ww elementy :?: Jakie mogą być koszta naprawy ?

Cena jest dość atrakcyjna, więc proszę chłopaki o ogólną pomoc która pomorze mi oglądając samochód na co zwrócić uwagę.

Opublikowano

ja Ci powiem, że tarcza w 530d jest naprawdę potężna - jaka dziura mogłaby ją tak urwać to nie wiem :duh: :norty: ...

i żeby taka demolka nie pozostała obojętna dla mocowania amortyzatora i mocowań wahaczy to musiałby być cud jakiś

Opublikowano

Z tą dziurą to był joke :duh:

Uderzenie poszło w koło wykrzywiło je i złamało tarcze no i dalej już pooszło... (tak przypuszczam)

Bardziej obawiam się o elementy zawieszenia typu "wózek" . Ale specjalnie się nie znam wiec pytam :8)

Opublikowano
Tu jest cała piasta do założenia, ale to mały pikuś. Pytanie czy będzie się dało geometrie zrobić, czy tam wszystko proste jest.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

wróżenie z fusów.

laweta i do mechanika jak Ci zależy na aucie.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
Sanki może nie wykrzywione są z aluminium więc by pękły, ale mogło wyrwać mocowania wahaczy, taniej ci wyjdzie kompletne zawieszenie na ta strone kupic niz 3 czy 4 rzeczy ze zdjęcia mało widac dolicz czujnik abs czujnik klocków przewód hamulcowy elastyczny i stalowy pewnie też sie uszkodził.