Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozwaliłem lekko bok zdeżaka z przodu o zlodowacony snieg, pękł i teraz musze coś z tym zrobić. Skaza jest na jakieś 15 cm. Pewnie trzeba będzie dobrac lakier etc...

Czy ktoś wie gdzie jest jakas lakiernia w krakowie i ile to może kosztować ?

A może lepiej kupić nowy zdezak?

www.lodofka.pl - Mocno pojechany serwis ogłoszeniowy.
Opublikowano
sprubuj na szczecinskiej w lider serwis u Wieska- powinienes wiedziec gdzie to jest bo tylko tamci zrobia dobrze beemke w krakowie poza ASO :) i lakiernia i mechanik (Robert) co kolo zna sie na bmw to malo :mrgreen: NAPRAWDE GODNY POLECENIA!!!!
TYM razem Moja kobieta skrzywdzila moje autko na MAXA- urwała przod na Grand Cheerokim.... :-( Na pocieszenie M3:-)))
Opublikowano

ok dzięki.

A czy ktoś wie ile może kosztowac całkiem nowy zdeżak do przodu i czy można go dostac już w takim kolorze co lakier samochodu ?

www.lodofka.pl - Mocno pojechany serwis ogłoszeniowy.
Opublikowano

w takim samym kolorze bedzie trudno, a co do kosztow to zalezy jaki zderzak bo uzywka M3 jakies 500- 600 zl, a seria w okolicach 200- 300 zl

lakiernik wezmie za element 200-350 zl wraz z montazem

TYM razem Moja kobieta skrzywdzila moje autko na MAXA- urwała przod na Grand Cheerokim.... :-( Na pocieszenie M3:-)))