Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam takie pytanko o e34 lub e32 w karawanie takim do wożenia truposzy, moze ktoś z was widział takie cudeńko i fotami dysponuje :twisted2:
Opublikowano

Ja miałem wczesniej taką czarną e32. Mogę Ci powiedzieć tylko tyle ze w bagażniku mieszczą sie dwa a jak dociśniesz klape to trzy. :8)

Zapomniałem dodać że Frank ma teraz taką.

Opublikowano

Niewiedziałem nigdy BMW w postaci karawanu :twisted2: :twisted2: :twisted2: :twisted2: :twisted2: :twisted2: :twisted2: :twisted2:

widziałem pic upa e32 (zółtego) :mrgreen: :twisted2:

Opublikowano
fotki fotki proszę bo zastanawiam się nad zakupem, rodzinka mi się powiększa i cos trzeba zaradzić hi hi :twisted:
Opublikowano
fotki fotki proszę bo zastanawiam się nad zakupem, rodzinka mi się powiększa i cos trzeba zaradzić
:shock: :shock: :shock:

Chcesz wozić rodzinę w karawanie? czy samą teściową?

Opublikowano

Nie lepiej LIMUZYNE jakąś zakupić e23 czy e32 :?: :?:

A myślałeś o kombi e34 :?: :?:

Już wiem co bedzie dobre dla Ciebie :!: :!:

jak chcesz mieć BMW to kup rozbitą e32 lub e34 (z skasowanym przodem) i zrób sobie przyczepke BMW *** :mrgreen: :twisted2: :twisted2: :twisted2: :twisted2: :twisted2: :twisted2: :twisted2: :twisted2:

Opublikowano
z rodzinką to żarcik, na codzień mam 635 csi i żal go do palenia lacza tymbardziej że jest po kapitalnym remoncie, a palacy lacza karawan to już cos :twisted2:
Opublikowano

:search:

Były zdjęcia na forum, post "Dziwne egzemplarze" w "Galerie i styling"

http://img468.imageshack.us/img468/139/e34dead8zg.jpg

http://autobmwklub.triger.com.pl/forum/viewtopic.php?t=15681&postdays=0&postorder=asc&highlight=karawan&start=75&sid=59a98c6a27cb3950ec4fd868ba69cdfd

A co do "palenia laczy" :naughty: .....chyba że drift....drift karawnem heh to dopiero cos :mrgreen: