Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam pytanie do was otoz mam 2000 BMW 320D 136 i zaraz po kupnie poszla mi pompa paliwowa i wtryskowa.auto zaczelo byc bardzo slabe ,obroty zaczely skakac i bardzo kopcil .pompa paliwowa zostala wymieniona na nowa a wtryskowa kupilem uzywana podobno b.dobra.mechanik zamontowal i tu jest juz problem.auto bez problemu odpala ,NIE KOPCI,jezdzi ale chwilami brakuje jej mocy czyli np wsiadam odpalam i jade i jest wszystko ok po czym momentalnie spada moc i .....gdy przegazuje do 3 tys obrotow to moc wraca.mechanik powiedzial mi ze cos z zaplonem bo tak mu komputer pokazuje.jaTURBO TEZ JEST NOWE
Opublikowano
albo mechanik porzadnie ustawi zaplon i bedzie ok albo zrobi porzadna diagnostyke i stwierdz ze zaplon sie rozjezdza i trzeba wtedy zregenerowac pompe i wtedy miedzy innymi wymieniany jest ten tloczek

TC-performance Bydgoszcz - Hamownia Podwoziowa

Warsztat, chiptuning, diagnostyka, dpf off-wszystkie marki,

regeneracja vp44

regeneracja turbospreżarek

http://www.TC-PERFORMANCE.eu

https://www.facebook.com/TeCebydgoszcz

725 537 442

Opublikowano
W pompie przewaznie uwala sie sterownik...sa magicy ktorzy wymieniaja sterownik nie patrzac na przycierajacy sie tloczek.

chiptuning, diagnostyka

506 072 789

Opublikowano
moze nie pompa? wrost mocy po 3 tys obrotow.. objawy konczacej sie przeplywki. Wystepuje pewnie ta dziura w przedziale 2 tys- 3 po przekroczeniu pewnie jest dobrze.
Opublikowano
Na wymienionym sterowniku w pomie dlugo nie pojezdzisz. Bo problem i tak wroci. Jezeli to pompa to regeneracja. Ja swoja wlasnie wyslalem :D
Opublikowano
w takim razie wymien ja i powinno byc ok. I zrob adaptacje. Pozdrawiam.