Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam prośbę, koledze w E39 2.0D wysypała sie pompa wtryskowa (zawór początku tłoczenia) nie występuje on jako część zamienna, wiec szuka całej pompy, moze ktoś taką posiada na sprzedaż albo podpowie gdzie w okolicach Wrocławia są warsztaty pompiarskie?

Nr. pompy: 0470504005,0470504020

Pozdrawiam

Opublikowano
Witam mam pytanie do was otoz mam 2000 BMW 320D 136 i zaraz po kupnie poszla mi pompa paliwowa i wtryskowa.auto zaczelo byc bardzo slabe ,obroty zaczely skakac i bardzo kopcil .pompa paliwowa zostala wymieniona na nowa a wtryskowa kupilem uzywana podobno b.dobra.mechanik zamontowal i tu jest juz problem.auto bez problemu odpala ,NIE KOPCI,jezdzi ale chwilami brakuje jej mocy czyli np wsiadam odpalam i jade i jest wszystko ok po czym momentalnie spada moc i .....gdy przegazuje do 3 tys obrotow to moc wraca.mechanik powiedzial mi ze cos z zaplonem bo tak mu komputer pokazuje.ja
Opublikowano
w szczecinie jest bardzo dobry serwis pomp... tak czy siak najpierw zrób diagnostyke pompy żeby było konkretnie wiadomo co do wymiany a potem dopiero decyduj się na naprawe/regeneracje
330d,yzfr6,yz250, INPA-Darmo sprawdzę/pomogę
Opublikowano
ja mówie o takim poważnym sprawdzeniu na urządzeniach do tego przystosowanych a nie na przysłowiowe OKO. :cool2:
330d,yzfr6,yz250, INPA-Darmo sprawdzę/pomogę