Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witka. czy ktos mi powie czy do e-34 rocznik91 moza dorobic pilota do alarmu? alarm jest i dziala jak zasymuluje włamanie, wylaczam go przez odkrecenie klemy. wolalbym miec to w pilocie, a mam tylko jeden kluczyk zwykly z podswietleniem
Opublikowano
Moim zdaniem nieoplacalne.Moj alarm dzialal tak ze po przekreceniu kluczyka w zamku dopiero sie wlaczal.Wywalilem go kupilem nowy sterowany przez pilota + centralny zamek kosz 100zł .
518i LPG - wersja poscigowa :)
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
:roll: a ja mam da jeden po przekręczeniu kluczyka a rugi na pilota zewnetrzny z odciętym Gazem i benzyną na noc uzbrajam dwa na dzień jeden :)
kupie silnik 2,5 L bądz 2.0 litra albo zestaw do swapa na 3l ,3,5
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

U mnie jest podobnie jak u Klonasa,zostawilem sobie orginalny alarm na kluczyk i dolozylem dodatkowo "PROXIME" na pilota z centralem i odcieciem zaplonu+paliwa :cool2:

2FST4U
Opublikowano
Mi po uzbrojeniu włącza sie alarm raz nie raz tak .. nie ma informacji żę dzwi są nei domkniete ... cóz to jest? może wstrzasówka ? wariuje? ale przecież nikt nei szturcha jej :)
kupie silnik 2,5 L bądz 2.0 litra albo zestaw do swapa na 3l ,3,5