Skocz do zawartości

informacje na monitorze centralnym

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Kolejne moje pytanie: Czy w E61 z 2006 po lifcie (bez nawigacji) na monitorze centralnym wyświetlane są informacje o ustawieniach klimatyzacji (np. wybór auto czy manual, gdzie nawiew itp). Pytam ponieważ w instrukcji jest:

"aktualne ustawienie rozdziału powietrza przedstawione zostanie na monitorze centralnym"

Opublikowano
No i czego tu nie rozumiesz?
Opublikowano
Witam! Kolejne moje pytanie: Czy w E61 z 2006 po lifcie (bez nawigacji) na monitorze centralnym wyświetlane są informacje o ustawieniach klimatyzacji (np. wybór auto czy manual, gdzie nawiew itp). Pytam ponieważ w instrukcji jest:

"aktualne ustawienie rozdziału powietrza przedstawione zostanie na monitorze centralnym"

Sam sobie odpowiedziałes na pytanie :D

Sprzedam bmw e36 http://tablica.pl/oferta/bmw-318i-e36-CID5-ID4w39t.html?action=show&id=66505631

...nawet gdy rodzinie twej łzy do oczu się cisną,przenigdy nie współpracuj z pi.......ą policja.....

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

klikniesz w klimatyzacje i pokaże ci się siedzący chipek z rozdziałem wiatrów.

co jeszcze?

Opublikowano
  • Autor

Witam! Chodzi mi o to, że w niektórych bmw na monitorach na dolnym pasku pokazywana jest ikona z aktualnym rozdziałem powietrza (i o ile dobrze pamiętam z temp wewnętrzną).

A tak z innej beczki - myślałem, że forum jest po to by pytać jak się czegoś nie wie. Wstawki typu - czego tu nie rozumieć odnoszą się chyba do fantastycznych, wszechwiedzących fachowców od bmw. Ja za takiego się nie uważam i stąd moje pytanie - i jak nie chcesz jeden z drugim to nie odpowiadaj - to dopiero jest proste!

Opublikowano
Witam! Chodzi mi o to, że w niektórych bmw na monitorach na dolnym pasku pokazywana jest ikona z aktualnym rozdziałem powietrza (i o ile dobrze pamiętam z temp wewnętrzną).

A tak z innej beczki - myślałem, że forum jest po to by pytać jak się czegoś nie wie. Wstawki typu - czego tu nie rozumieć odnoszą się chyba do fantastycznych, wszechwiedzących fachowców od bmw. Ja za takiego się nie uważam i stąd moje pytanie - i jak nie chcesz jeden z drugim to nie odpowiadaj - to dopiero jest proste!

Kolego jestes poczatkujacy wiec poczytaj troche a nie spinaj sie tak strasznie,bo tutaj wszystko jest tylko trzeba dobrze patrzec.... :D

Sprzedam bmw e36 http://tablica.pl/oferta/bmw-318i-e36-CID5-ID4w39t.html?action=show&id=66505631

...nawet gdy rodzinie twej łzy do oczu się cisną,przenigdy nie współpracuj z pi.......ą policja.....

Opublikowano
...moze i jest poczatkujacy na forum, ale racje ma. Bez komantarza.
Opublikowano

Naprawdę ciężko zrozumieć o co tak naprawdę pytasz, jeśli masz "auto" to świeci kontrolka na panelu, jeśli przytrzymasz pokrętło idrive w lewo przez kilka sekund to przejdziesz do menu klimatyzacji, lub na głównym ekranie raz w lewo. Myśle że będzie dużo łatwiej odpowiedzieć kiedy doprecyzujesz co ciebie interesuje

Opublikowano
  • Autor
Postaram się doprecyzować. Przeglądając forum natknąłem się gdzieś na zdjęcia iDrive na którym na dole (tam gdzie rds, telefon, itp.) był mały symbol z termometrem i chyba temperaturą wewnątrz oraz pokazany aktualny rozdział powietrza (bo wiadomo, że przy ustawionym auto mamy np najpierw na nogi, a potem tułów). Jeżeli nadal niejasno - postaram się odnaleźć zdjęcia i je wkleić.
Opublikowano
Z tego co pamiętam to tak jest chyba tylko w 7 E65/E66