Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
mam pytanie odnośnie nerek czy montował ktoś zamiennik nerek i czy pasują idealnie??? bo mam dylemat czy kupić oryginał czy zamiennik oczywiście cenowo jest duża różnica, więc czy wartko kupić zamiennik czy lepiej dołożyć i kupić oryginał??? Edytowane przez didoxxx8
Opublikowano
Zamiennik z reguly jest tragicznie spasowany. Stanowczo odradzam mimo roznicy w cenie.

nie jest aż tak źle

fakt że przy montażu cza robić to delikatnie bo plastik kruchy ale w końcu raz się montuje więc można się do tego przyłożyć

co do trwałości to pierwsze wytrzymały rok i dopiero żona je rozwaliła na dupie omegi a drugie mam już z trzy lata i ani nie wyłążą ani też nie straciły na wyglądzie (wersja chromowana)

Opublikowano
koledzy mam jeszcze jedno pytanie chce wymienić klosze z białym kierunkiem takie jak na aukcji http://allegro.pl/nowe-szklo-reflektor-bmw-e39-xenon-prawe-i2163018954.html czy będę potrzebował do wymiany kloszy kupować jeszcze Element regulacyjny reflektora czy obejdzie się bez tego??? dzięki za odpowiedź :D

jak masz sprawne to wymień tylko klosze

regulatory w tym typie lamp możesz zawsze bez problemu wymienić - no chyba że planujesz klosze przykleić ...

Opublikowano
wstawilem do swojej zamiennik chromowanych nerek i fakt troche wiecej sily i polamiesz wszystkie uchwyty :P Nie pasuje idealnie ale wyglada odpowiednio. Ogolnie nie jest az tak zle.
Opublikowano
mam pytanie odnośnie nerek czy montował ktoś zamiennik nerek i czy pasują idealnie??? bo mam dylemat czy kupić oryginał czy zamiennik oczywiście cenowo jest duża różnica, więc czy wartko kupić zamiennik czy lepiej dołożyć i kupić oryginał???

czlowieku nie na temat nerki to nie klosze :mad2: to tak jak bys pomylil westbam'a z mandaryna bez sesu gratulację :cool2:ps albo ja jestem chyba ulomny dlamnie klosze to inaczej lampy

Opublikowano
kolego jesteś ułomny nic ci na to nie poradzę nie chciałem nowego tematu otwierać a więc zmieniłem tytuł:) jeżeli masz problem napisz do przyjaciółki...