Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

jak w temacie czyli mam e39 slabo wyposazona tzn. nie ma OBC, multifunkcji a chcialbym to domontowac znalazlem taniego anglika z mala navi, kierownica m-pakiet z multi. i chcialbym wiedziec czy jesli przelozylbym co trzeba do siebie to czy wszystko by trybilo?? a jesli tak to co musialbym przelozyc dodam ze angol ten sam silnik 2.8 ale w touringu.

dziekuje za odpowiedzi

...jesli bedziesz ja kochal ona to odwzajemni. BMW ta jedyna.
Opublikowano
ogólnie jak przełożysz wszystko co trzeba, połączysz z odpowiednimi modułami i dokodujesz to będzie śmigać.
Robota to prymitywny sposób spędzania wolnego czasu ;)
Opublikowano

troche poglebie pytanie

co musze przelozyc zeby miec OBC bo mam aktualnie ten mini obc

czy duzo zamieszania bedzie ze zrobieniem tempomatu (gaz na linke nie potencjometr) tak wogole mam auto 01.1996 i slyszalem ze z tym dokodowaniem moze byc problem bo one nie przyjmuja upgradow

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
slabo wyposażona tzn. nie ma OBC
bo mam aktualnie ten mini obc

To masz czy nie masz w końcu? Bo już się pogubiłem.

Myślę że jeżeli nawet się da to gra nie warta świeczki(więcej pracy niż pożytku).

ec2Wze6.jpg
Opublikowano

no niby jest ale to mini czyli z wyswietlonym autem w okienku

no i stwierdzilem ze chyba masz racje za duzo do kupienia i pierdzielenia sie z tym teraz kombinuje jak wstawic radio 2din zeby nie wygladalo jak wioska i mam koncepcje zeby wyciac w ori otwor 2din i wstawic tam radio z lewej zostanie pokretlo a z prawej przyciski ale to mi nie bedzie przeszkadzalo ze nie beda dzialac :) cos w stylu tego tylko ze duze

tylko boje sie ze klapki nie domkne i bedzie lipa
Opublikowano
Dokładnie to chodzi o to że musisz sobie sprawdzić jaką długość ma radio które chcesz kupić, bo za oryginalnym radiem nie ma za dużo miejsca i trzeba czasem ciąć obudowę od nagrzewnicy.