Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam. dzisiaj miałem dziwną akcje z licznikiem. po odpaleniu auta po kilku sekundach wszystko na zegarach mi się zapaliło. licznik wskoczył na 120km/h obroty gdzieś na połowe skali wyświetlacz sie cały zapalił i kontrolki sie zapoaliły. po kilku sekundach wszystko wruciło do normy. co to było?? :shock:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Stawiam na

.

Nie wiem tylko dlaczego samoistny. Nie nacisnąłeś przypadkiem przycisku CC na zegarach podczas uruchamiania auta?

pzdr

yaz

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

U mnie (polift) działa to tak. U Ciebie powinno być podobnie.

Wciskasz prawy przycisk, do CC, na zegarach i przekręcasz kluczyk w pozycję nr2 i rozpoczyna się test.

pzdr

yaz

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Nie wiem czy próbowałeś dokładnie tak jak opisane poniżej, jeżeli nie to:

wciskasz Check Control i dopiero wtedy wkładasz kluczyk w stacyjkę i przekręcasz w pozycje II.

Jeżeli to nie pomoże, spróbuj podobnej metody, z tym, że zamiast przycisku CC wciśnij przycisk zerowania kilometrów licznika dziennego i kluczyk w pozycję II.

Raczej nie masz zegarów pierwszej generacji, ba jak sam napisałeś, zegary zrobiły test (tajemniczym sposobem), a tylko w Gen1 zegarów nie jest możliwe wykonanie testu.

pzdr

yaz