Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
WITAM PROBLEM JEST TAKI, ŻE PO TYCH DUŻYCH MROZACH ZATANKOWAŁEM BENZYNE NA OKTANIE U MNIE W MIEŚCIE I JAK JADE TO JADE CIĄGNIE NORMALNIE JAK CIĄGNEŁA WCZEŚNIEJ JEDNAK NA WOLNYCH OBROTACH POWOLI PRZYGASA AŻ PO PARU SEKUNDACH CAŁKOWICIE ZGAŚNIE AUTO JEST NA GAZ I NA GAZIE JEST DOBRZE TRZYMA RÓWNY 1000 OBROTÓW I ANI WIECEJ ANI MNIEJ. CO MOŻE BYC TEGO PRZYCZYNĄ? FILTR PALIWA? POMPKA? ZŁE PALIWO? PROSZĘ O POMOC
Opublikowano
może lipne paliwo kurcze...skoro wcześniej chodziła ok i dzieje Ci się tak tylko na benzynie to całkiem możliwe. Ostatnio u mnie w mieście Ci co tankowali na bliskiej to też mieli problemy z samochodami bo dziwnie chodziły, nierówno a diesle nie odpalały więc chrzczone jak nic..a stacja sprawdzona?

(OO=[][]=OO)

Jeżeli Bóg byłby za przednim napędem to chodzilibyśmy na rekach!

Opublikowano

jak piszesz to niepisz dużymi literami bo to oznacza jakbyś krzyczał :)

próbuj podjechać może na inną stację dolać paliwa , może faktycznie jak oni trzymają te paliwa w dużych zbiornikach a tam jest dolane pełno śmieci i innych uszlachetniaczy to może poprostu się rozdziela i trafiłeś na jakieś siki , uprzedzam że z chemii zawsze byłem marny ale robię na koparkach i jak widzę takie paliwo w beczce jak trochę postoi to tam różne równości pływają :)