Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dajno więcej fotek Wojtek tej furmanki :!: :cool2: Przecież to rodzynek,jesteś z Cze-wy?

No no no :cool2:

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Nasze forum z pokładu F30 :)

http://img827.imageshack.us/img827/3935/img0918aj.jpg

Edytowane przez WojtekA4
Opublikowano

Klagosz - yyyyyyy z internetu korzystałem może ze 3 razy (w następnym BMW nie zamówię) do tej pory :) :) :), niektóre strony wczytują się bardzo fajnie, w całości, do tego jeśli jesteś w zasięgu 3G to śmiga fajnie.

Zent - balans bieli? Może fotka przekłamuje, na moje ok dobrze to wygląda.

Opublikowano

Tak, black grill to jeden z dodatków który chciałbym włożyć:

http://www.f30driver.com/forum/attachment.php?attachmentid=448051&d=1335225124

Na 100% nie będzie żadnych modyfikacji silnika. Być może jeszcze pakiet aerodynamiczny w niedalekiej przyszłości.

Opublikowano
Wiem, że to Twój samochód i Ty decydujesz, ale ja (chyba jako nieliczny z tego forum) nie zakładał bym tych czarnych nerek. Te co masz oryginalne mi bardziej pasują :D
Opublikowano
Zdjęcie nie oddaje wyglądu w realu. Na fotce załączonej przeze mnie lakier wygląda bardzo jasno. Mam swój pomysł na ten samochód i mam nadzieję, że efekt końcowy spowoduje, że spodoba Ci się jednak :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ogólnie ta trójka ma to do siebie że na zdjęciach nie przekonuje a na żywo wygląda o niebo lepiej.

PZDR>

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dobra, widzę, że każdy dłubie coś przy samochodzie, to i mnie wzięło.

Mam dylemat: M-pakiet czy M-Performance? Oczywiście na początek chodzi o zderzaki i progi. Doradźcie, pomóżcie swoim doświadczeniem.

Wg mnie kolor samochodu ma duże znaczenie jeśli chodzi o wybór pakietu, no i tu jest problem...

Opublikowano

Ja zdecydowanie poszedłbym w ///M Performance :cool2:

M-pakietów będzie coraz więcej na drogach a z dodatkami Performance zawsze mniej :cool2:

Opublikowano
No właśnie, to jest argument który również brałem pod uwagę. Poza tym, z M-pakietem można samochód odebrać w salonie konfigurując go tak po prostu. Wiecie może, gdzie można spojrzeć na ceny pakietów M-Performance?
Opublikowano

W ASO powinni mieć katalogi z cennikami ale od tych cen dostaniesz na pewno rabat.

Najlepiej podjedź i popytaj na dziale części żeby wycenili ci zestaw.

Opublikowano

Ok, mam odpowiedź:

Trzeba zacząć od tego, że najpierw trzeba zamontować M-pakiet, a dopiero potem dokładkę przód, dyfuzor tył, grill, pasy boczne progowe, spoiler czarny mat z M-Performance. Koszt całości po rabacie to 18150zł - cena zawiera montaż :)

Gdybym miał już M-Pakiet, wtedy sam M-Performance z montażem wyszedłby około 8tys zł.

Opublikowano

O kurde trochę dużo.

To że M-pakiet musisz mieć to wiedziałem. Bo w F30 nie zrobili tak jak w e90 że był np całkiem inny przedni zderzak (nie M-pakiet) i progi + dyfuzor do Mpakietowego tylniego.

Ale jak masz zamiar jeździc autem jeszcze z 1,5-2 lata to ja bym zamawiał :cool2: