Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam , niedawno zakupiłem 118d 122km i już stwierdzam ,że mało mi mocy. Jesteście w stanie polecić mi czy warto to robić czy nie ? jeżeli ktoś robił to niech powie ile km uzyskał i Nm. Byłem w Środzie Wielkopolskiej w Pachura Moto Center i powiedzieli , że ze 122 km zrobią ok 160 i z 280 Nm około 340/350 Nm i koszt tego wszystkiego 2,5 tys zł. Może ktoś z Was robił coś takiego , ale gdzie indziej i mógłby polecić w okolicach Poznania i na terenie całej wielkopolski. Czy ta cena jest optymalna czy za duża , czy uzyskane osiągi są w miarę ok czy da się więcej. z góry dzięki za pomoc , pozdrawiam ;)
Opublikowano

...cena jest "niezła" :8)

...jeśli mogę Ci coś polecić, to możesz śmiało uderzać do TuneFORCE w Poznaniu, tu na forum jest mało znany, ale gwarantuję Ci że zrobi to jak należy, z poprawkami, pełną diagnostyką silnika, hamownią itd... i cena będzie zdecydowanie przystępniejsza :cool2:

...albo jak będziesz w Krk. zapraszam do nas :lol: