Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam , po ostatnich przebojach z moją niunią zastanawiam się nad mózgiem silnika czyli kompem , dobrym przykładem był temat "ataki padaczki" i dał mi trochę do myślenia , lepiej kupić kompa z allegro niewiadomo co czy lepiej podjechać do jakiegoś fachowca i spróbować zaktualizować mojego , ogólnie miałbym kogoś kto mógłby mi to zrobić , niechodzi mi o żadne żyłowanie osiągów i chipsy tylko o fabrycznego softa , fajnie jakby ktoś pomógł gdzie mogę znaleźć takiego softa i pobrać puki akta nie weszło :)
Opublikowano
Hej, za stare auto, tutaj nie można programować kompa z zewnątrz. Trzeba wyjąć pamięć i robić na programatorze. Poza tym dzisiaj nikt już nie ma takich programów, jakieś dziesięć lat za późno.
pozdrawiam Bartek
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Znalazłem ostatnio przeglądając forum elektroda post na temat wgrania softu bodajże do e32.Facet twierdzi że auto od żyło.Jak będe miał chwile czasu to znajde temat.

Znalazłem

http://www.elektroda.pl/rtvforum/viewtopic.php?t=812770&highlight=zmiana+przep%B3ywomierza&sid=9935ef0ab31b2af6c8e6719a228e47af

Po czterdziestce człowiek ma, trochę z osła, trochę z lwa.
Opublikowano
czytałem już kiedyś ten artykuł bo miałem to składać znajomemu na m20b25 ale za dużo wagarowałem i temat programowania mikroprocesorów mi umknął , mam paru znajomych co w elektronice siedzą i ich popytam , ewentualnie podjadę do PUZa jakoś jak będę tam przejeżdżał i może on coś doradzi , chyba że w końcu mi się trafi 100% sprawny komp na podmianke
Opublikowano
hehe, ja jestem elektronikiem, programowanie tych procesorów w naszych autach jest dziecinne, ale ja nie mam czasu już się bawić hobbysticznie, trochę za dużo obowiązków i pracy zawodowej, temat jest jak najbardziej do zrobienia
pozdrawiam Bartek