Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zakupilem wczoraj podgrzewane fotele, po zamontowaniu przyciski swieca i po wduszeniu swieca jeszcze bardziej.

Moje pytanie brzmi czy to normalne ze po kilku minutach przelacza sie automatycznie z obrazka gdzie sa trzy strzałki na jedna strzałke??

i co wlasnie oznacza ta jedna strzałka bo rozumiem ze 3 to dotyczy sie grzania a jedna?? Co moze byc przyczyna tego ze oparcia kierowcy jaki pasazera grzeja i siedziska zimne?? (napiecie jest kolo 10V) moze maty padły?

Opublikowano
Moje pytanie brzmi czy to normalne ze po kilku minutach przelacza sie automatycznie z obrazka gdzie sa trzy strzałki na jedna strzałke??
tak to normalne ,najpierw grzeje mocno a po osiągnięciu właściwej temperatury jedynie ją utrzymuje i wtedy świeci się jedna strzałka.
Co moze byc przyczyna tego ze oparcia kierowcy jaki pasazera grzeja i siedziska zimne?? (napiecie jest kolo 10V) moze maty padły?

Jedyna możliwa przyczyna to uszkodzone maty w siedziskach .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam, a ja mam taki problem: znalazłem wtyczki pod siedzeniami bo były rozłączone, pod siedzeniem kierowcy jest duża biała z dwoma kabelkami + mała czarna?(czy ktoś wie do czego ona może być?) a pod siedzeniem pasażera duża biała z bodajże 11 kabelkami. przycisk do podgrzewania mam tylko przy siedzeniu kierowcy napięcie na białej wtyczce u kierowcy wynosi 1,9V a powinno być chyba 12 prawda? przycisk się nie świeci , fotel nie grzeje i teraz ciekawostka...chciałem sprawdzić w skrzynce z przodu bezpiecznik nr 16 i nie mam go, tam gdzie jest jego miejsce jest sam plastik, nie ma metalowych zacisków na bezpiecznik? Czy to znaczy, że nie będę miał podgrzewanych foteli?
Opublikowano
a moze to był anglik? wtyczka z mała iloscia kabelkow jest do foteli powinno byc 12V moe po właczeniu swiateł? u mnie tak jest podłaczone nie wiem czy tak powinno byc :shock: jak wyłacze swiatła to nie grzeją a pełna wtyczka jest od sterowania z pamięcią fotela wychodza one na polaczeniu dywanikow pod siedzeniami chyba ze sie myle
Opublikowano
a moze to był anglik?

nie, to rasowy szkop

przy włączonym zapłonie 1,9V to samo przy światłach i odpalonym. przycisk nie świeci jakieś pomysły?