Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
do e46 325ci cabrio 2000 r zakupiłem sobie na allegro ponad rok temu tylnie lampy led firmy eagle eye śmigały pięknie ale padł mi migacz -komputer nie widzi awarii ale migacz się nie pali moze ktoś zna jakiegoś fachurę który naprawia takie lampy
Opublikowano
Tez mam te lampy od eagle eye i jedynie co mi sie dzieje to mam jakby w kierunkowskazie nie swieci mi najnizszy rząd ledów wogóle tego niwidac nawet przy wałczoanych awaryjnych nie wiadac różnicy pomiedzy lewym a prawym ale co jakis czas mi lewy kirunek z tym przpalonym rzędem led mruginie lekko tzn sytemacztycznie w rónych ostpach czasu i nie wiem co z tym mozna zrobic w sumie mogłem je je doodac na gwaracje ta lamnpe al;e bym byl bez lampy i ine mógłbym jezdzic a tp jest tak znikmoe ze nie przeszkaza ale jakby ktos widixzął co z tym mozan zorbic na szybko chetnie wysłucham :) !!!