Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam wszystkich posiadacie może jakiegoś działającego linka do spolszczenia nawigacji MK2 doe39 wraz z instrukcją, na internecie znalazłem ale niestety linki nie działają z góry dzięki:):)
Opublikowano
Znalazlem temat, gdzie po nr softu widocznej na wyswietlaczu mogles rozszyfrowac dokladnie ktory soft potrzebujesz wgrac. W e46 wystepuja rozne modele i nie tak latwo je rozroznic :) Plytke wypalasz imgburn na niskiej predkosci i markowym nosniku. Wkladasz i samo sie flashuje. Jak kiedys sie pomylilem to zwyczejnie nic sie nie stalo, wyskoczyl blad i nie zaczelo flashowac. Dla bezpieczenstwa mozesz podlaczyc prostownik. Mi zawsze szlo jak po masle. Zmiany wyraznie na plus.
Opublikowano
dzisiaj kolego będę próbował mam mk2 i widzę że dużo osób zrobiło na mk2 bez żadnego problemu:) prostownika nie podłącze bo nie mam jak:) ale wydaje mi się że nie ma takiej potrzeby bo kupiłem dzisiaj nowy akumulator:):)