Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
witam... moze ktos ma pomysl co moze byc powodem drgan na silnku... tzn... odpalam i jest ok po 2 min silnik chodzi caly czas rowno i trzyma rowne obroty ale cyklicznie co 15 sek wpada w dziwne wibracje i trwa to ok 3 sek wtedy delikatnie trzesie calym autem i dzinie to brzmi jak dla mnie przynajmniej... Edytowane przez izunia140
Opublikowano

Witam

Przyczyn moze byc wiele... naderwana poduszka zawieszenia silnika lub skrzyni, nierowna praca silnika, lub moze nawet cos z wydechem

Podjedz na jakis warsztat (najlpepiej taki co zna nie na BMW, oczywiscie) :wink:

Trudno jest po opisie jednoznacznie odpowiedziec dlaczego drzy...

pozdr.

Opublikowano

bylam juz na wielu warsztatach ale to sami partacze ktorzy mowia mi to co ja tez wiem :) rzeczywisci moze wydech bo mam do wymiany lacznik elastyczny tlumika... silniczek chodzi rowniutko takze przyczyna lezy na pewno w jakiejs pierdółce jak znam zycie :lol:

dziekuje za odpowiedz... juz myslalam ze bede musiala zmienic nicka zeby mi ktos odpisal ... :wink:

pozdro

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ale skomplikowanie opisane.Po prostu falują Ci wolne obroty i jak patrzę na auto w twoim podpisie czyli TDS jestem przekonany w 99,9% że to wina nastawnika pompy.Jedź do mechanixa od pomp wtryskowych,a na pewno Ci naprawi.

juz myslalam ze bede musiala zmienic nicka zeby mi ktos odpisal ... :wink:

My kochamy kobiety w BMW.

Obojętnie jak zrozumiesz moją wypowiedź,to każda będzie prawidłowa :mrgreen:

ec2Wze6.jpg
Opublikowano

hm... mozliwe ze masz racje chociaz bylam dzisiaj wymienic lacze elastyczne i jestem zdziwiona bo jakby troche lepiej... :) jedz do mechanika... he he tylko ktory idiota potrafi tu w ogole cos zrobic :lol: ... masakra.... co drugi to lepszy genetyk :)

JA TEZ KOCHAM ale BMW he he.... kto siedzi w środku - nie ważne bo jest pewne ze na pewno ktos zajefajny :lol: pozdrawiam