Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam takie zapytanie jaka moze byc przyczyna posiadam bmw e46 330d moca 204km i mam taki dylemat gdy odpalam go zima z rana puszcza mi przez sekunde niebieskawy dym siwy a druga sprawa czasami mam nierowne obroty potrafia drgac.swiece mam dobre sterownik rowniez wtryski takze filtr paliwa wymieniony pod kompem zero bledow
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Jak ktoś nie umie pisać zgodnie z regulaminem, to mu znikają.

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano
odpowiedź jest taka, że ma tak być, bo jest -20 stopni, masz diesla i żaden nigdy nie będzie odpalał perfekcyjnie w takich warunkach.
Opublikowano
skazówke drga w dół 0,5 mm ,ale gdy silnik ma 90 stopni czyli zagrzany ustają drgania, a odnośnie dymu to gdy temperatura jest +5 tez powstaje niebieskawy dymek tylko przez chwile
Opublikowano
a idzie to dokładnie sprawdzic czy to podgrzewac b o troszke mnie to zaczyna denerwowac jedze po mechanikach wpinam w kompa i zero blędow
Opublikowano
a idzie to dokładnie sprawdzic czy to podgrzewac b o troszke mnie to zaczyna denerwowac jedze po mechanikach wpinam w kompa i zero blędow

a skad jestes?

Opublikowano
Nowy Sacz a do tej przyczyny moze sie wiazac wieksze spalanie

jak będziesz w krakowie to wpadnij do mnie, numer telefonu masz w stopce każdego mojego posta, zobaczymy co tam się dzieje.

Opublikowano
bede 23 lutego w krakowie wiec wczesniej zadzwonie o namiary na adres z gory dzieki